Черно тиксо

Цена: След запитване на info@rotatape.com

Описание:

"Рота Тейп" ООД е директен вносител на черно тиксо Ubis S.A. и Laro Tape B.V.

Нашите испански партньори от Убис са производител на черно тиксо за опаковане и маркиране на различни продукти и стоки. Тези качествени и безшумни при развиване лепящи ленти са изработени от устойчив ПВЦ носител с дебелина 34-37 микрона. Общата дебелина с включен лепилен слой (солвент- естествен каучук) е 55 микрона.
Черно тиксо Ubis 240 е подходящо за опаковане на тежки кашони, залепване на найлон и полиетиленови чували, пристягане на стреч фолио и обща употреба.


Ако опаковате по-леки кашони и картонени кутии, бихте могли да изберете безшумно акрилно тиксо черно, което е подходящо за дълготрайно складиране, включително на замразени храни и продукти, които ще се съхраняват в хладилни камери при екстремни температури.


При необходимост от още по-здрава опакова, бихте могли да изберете армирана хоби лента черна, която е с универсално приложение в дома и офиса. Подсилено черно тиксо Ubis 6500 се използва за сглобяване на много тежки пакети, бандажиране на въздуховоди, тръби, пръти, както и за изолация в отоплителната индустрия и за разнородни закрепвания и сплитания.
Общата дебелина на това здраво черно тиксо е 200 миркона. Притежава силна адхезия и е устойчиво на неблагоприятни температурни условия и влага


Третият вид е черно тиксо за индустриална маркировка. Тези професионални маркировъчни ленти за под са изработени от износоустойчив винилов носител с обща дебелина от 140 микрона. Подходящи са за маркиране на складове, производствени халета, магазини, офиси, обществени места и спортни зали.


При нас ще намерите и 120 микронова изолационна лента. Притежава слаба разтегливост, водоустойчивост, влагоустойчивост и UV стабилизация. Изолационното черно тиксо се използва още за изолиране на кабели, проводници, ел инсталации, както и за кратосрочни боядисвания на пвц и алуминиеви профили.