Видове тиксо ленти Laro Tape и Ubis

"Рота Тейп" ООД е официален представител за България на нидерландския производител на тиксо с печат "Laro Tape" B.V. и на испанския производител на опаковъчно тиксо и специализирани ленти "Ubis" S.A.

Завод за производство на тиксо с печат "Ларо Тейп" е основан през 1975 г.. В днешни дни в базата, разположена в западна Нидерландия, функционират на пълни обороти над 20 печатни машини, управлявани от 4 робот. "Laro Tape" B.V. произвежда на годишна база над 400 000 километра тиксо ленти с печат.

Испанският производител на тиксо ленти Убис започва своя бизнес през 1970 г. През годините "Ubis" S.A. следва своята стратегия за постоянен разтеж и реинвестиция в иновации, които му позволяват да е единственият испански производител на опаковъчно тиксо и един от лидерите в Европа.

Заводът за производство на тиксо Убис се простира на терен от 25 000 m², където са позиционирани 2 машини за производство на солвентни тиксо ленти, 1 машина с хот-мелт технология, 14 разролващи машини и дигитализиран склад за 3000 палета.